Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z
Audi anticipează premiera coupe-ului TT facelift cu o serie de imagini de teasing
18 Iulie 2018, 09:26
Audi a publicat primele imagini de teasing cu coupe-ul actualizat TT, premiera căruia va avea loc în viitorul apropiat. Constructorul din Ingolstadt asigură, că modernizarea a adus coupe-ului o supradoză de sportivitate și caracter.
În două imagini își face apariția posteriorul și partea laterală a
noului Audi TT facelift – se pare
că designul luminilor LED de la interiorul blocurilor optice spate a rămas neschimbat, familiar gamei actuale a germanilor, însă sursele neoficiale sugerează că a fost modificată însăși forma blocurilor optice spate, iar la partea frontală modelul s-a ales cel puțin cu o nouă bară de protecție.
În descrierea succintă, publicată de producător cu imaginile de teasing, se declară că noul TT facelift va deveni "mai masculin" și "mai sportiv".

Pe lângă modificările estetice, TT facelift poate beneficia de actualizări
la substratul tehnic.
Potrivit unor informații neoficiale, coupe-ul va fi lipsit de unitatea turbodiesel 2.0 TDI. Totodată, modelul s-ar putea alege cu un motor incipient în gamă, unul pe benzină, turboaspirat, de 1.5 litri, cu 150 CP la activ. Versiunea actuală TT este echipată în variantele incipiente cu unitatea pe benzină 1.8 TFSI cu 180 CP.
Alte modificări majore în lista motorizărilor nu sunt prognozate, deși unitățile actuale ar putea primi un surplus de putere, grație modificărilor.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
361
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!