Audi prezintă noua serie limitată R8 V10 Plus Audi Sport Performance Parts

Audi a prezentat noua ediție specială pentru supercar-ul R8 V10 Plus, ce a primit denumirea Audi Sport Performance Parts. Noua versiune pune accent pe aspectul exterior al modelului care, grație noilor elemente decorative și aerodinamice, distinge noua versiune de cele de serie de la prima vedere.
Toate elementele noi de la exterior sunt realizate din fibră de carbon. Partea frontală a primit un splitter integrat și lamele pe extremele barei de protecție față, care scot în evidență inciziile de aer din față, dar au și un rol practic. Pe pragurile laterale este aplicată sigla Audi Sport, iar la posterior și-a făcut loc un eleron fix, iar agresivitatea este accentuată de difuzorul masiv integrat în bara de protecție spate. Exteriorul este condimentat de jantele din aliaj de culoare neagră de 20 țoli, create special pentru această versiune și sunt capabile să reducă greutatea proprie a coupe-ului cu până la 8 kg.
Practic elementele aerodinamice exterioare au contribuit la crearea unei forțe de apăsare mai pronunțate la viteze mari. Astfel, la viteze maxime, setul de elemente aerodinamice a dus la crearea unei forțe de apăsare cu până la 100 kg mai mare, decât în cazurile versiunilor standard – 250 kg.

Interiorul este căptușit de tapiseria din piele și Alcantara, care se regăsește inclusiv și pe volan. Coupe-ul are incluse standard dotări opționale, precum eșapamentul mai melodios, scaune sport "îmbrăcate" în piele fină Nappa, sistemul de navigare MMI, Audi Virtual Cockpit și sistemul Audi Smartphone Interface.
Unitatea de propulsie, benzinarul aspirat natural V12 de 5.2 litri, a rămas neschimbată și livrează în continuare 610 CP și 560 Nm. În schimb, a fost modificată suspensia, care a primit 3 regimuri de reglare și elemente mai ușoare.

Audi R8 V10 Plus Audi Sport Performance Parts va fi produs într-o serie limitată de 40 unități. Prețul fiecăreia va constitui circa 200 mii euro.
0
1,733
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!