BMW X5 M cu tratament de la Auto-Dynamics este mai puternic și mai rapid decât Lamborghini Urus!

Atelierul polonez Auto-Dynamics a prezentat propriul pachet de tuning pentru BMW X5 M (F85). Proiectul a primit denumirea "Avalanche", iar rezultatele modificărilor sunt uimitoare – cu pachetul de tuning SUV-ul bavarez devine nu doar mai puternic, dar și mai rapid în accelerare decât Lamborghini Urus.
Exteriorul BMW X5 M Avalanche nu uimește prin multitudinea elementelor decorative și aerodinamice noi. Polonezii au ales să acopere caroseria cu peliculă de culoare neagră, iar elementele neacoperite să le vopsească în aceeași nuanță de negru. Bara de protecție față s-a ales cu un splitter din fibră de carbon, iar la posterior în bara de protecție a fost integrat un difuzor. Exteriorul este condimentat de jantele originale din aliaj de 22 inch. Afară de aceasta, tunerii polonezi au echipat SUV-ul cu suspensie Hamann cu o gardă la sol mai mică.
Cele mai captivante modificări au avut loc sub capotă. BMW X5 M Avalanche este în continuare propulsat de unitatea pe benzină V8 de 4.4 litri, însă pentru a primi un surplus de putere, cei de la Auto-Dynamics au resetat softul unității de control, au modificat sistemul de admisie și au înlocuit sistemul de evacuare cu sistemul Akrapovic.
Drept rezultat, Avalanche dezvoltă 670 CP și 880 Nm, pe când Lamborghini Urus livrează 650 CP și 850 Nm. Totodată, SUV-ul bavarez trecut prin mâinile polonezilor este mai rapid decât noul SUV italian – 3.5 secunde până la 100 km/h în cazul Avalanche (X5 M "standard" execută același exercițiu în 4.2 secunde), contra celor 3.7 secunde până la 100 km/h în cazul Urus.
0
2,222
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!