Brandul Rover ar putea fi relansat?

Jaguar Land Rover ar putea lansa un nou brand auto în comun cu constructorul chinez Chery. Britanicii doresc să-și consolideze prezența pe piața auto internațională, iar un brand nou cu automobile mai accesibile va majora vânzările considerabil, dat fiind faptul, că brandurile Jaguar și Land Rover fac parte din clasa premium.
Potrivit informațiilor distribuite de Autocar, britanicii țintesc să cucerească piața chineză, în primul rând, însă noua marcă ar putea fi prezentă și pe alte piețe, precum India și, de ce nu, piețele europene. Astfel, noul brand ar trebuie să fie cunoscut la nivel mondial, dacă acesta-și dorește un succes pe alte piețe, decât cea chineză, cel puțin acesta nu ar trebui să fie asociat cu un constructor chinez, iar brandul Rover, care și-a încetat existența în 2005, dar se află în posesia constructorilor britanici până în prezent, s-ar potrivi perfect pentru o astfel de misiune.
Amintim, că în prezent Jaguar Land Rover intră în componența concernului Tata, unul dintre cei mai mari producători auto din India. În China companiile britanice au construit relații de parteneriat cu producătorul Chery, înființând întreprinderea comună "Chery Jaguar Land Rover", care produce în China sedanurile Jaguar XE și XF, și SUV-urile Land Rover Discovery Sport și Range Rover Evoque.
0
2,501
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!