Britanicii lansează actualizări pentru Range Rover Sport! SUV-ul primește echipamente și un motor nou

Range Rover Sport facelift a debutat pentru prima dată în luna octombrie 2017. SUV-ul a primit un design împrospătat și actualizări pentru substratul tehnic și nivelul de echipare, iar acum compania britanică introduce o nouă doză de echipamente și actualizări de ordin tehnic pentru acest model. Printre noutăți se enumeră un nou propulsor diesel, dotări și asistenți noi.
SUV-ul britanic a primit un cruise-control adaptiv modernizat, care este capabil să oprească în totalitate automobilul în cazul apariției unui ambuteiaj în cale, iar ulterior, dacă staționarea a durat mai puțin de 3 secunde, poate continua mișcarea de sine stătător. Împreună cu sistemele de menținere a benzii de circulație și monitorizare a indicatoarelor rutiere, actualizarea se alătură sistemului de pilot automat – SUV-ul este capabil să ruleze automatizat în limitele benzii de circulație și să urmărească automobilul din față.
Sistemul automatizat de frânare de urgență poate acționa la viteze mai mari. În cazul apariției unui obstacol în cale, Range Rover Sport va acționa frânele chiar și fără sistemul de cruise-control inclus, iar dacă impactul este inevitabil, SUV-ul va frâna pentru a diminua daunele survenite de pe urma accidentului.
În Europa lista motorizărilor va fi suplinită cu versiunea SDV6, cu unitatea twin-turbo diesel V6 de 3.0 litri cu 249 CP și 600 Nm la activ. Noul motor va substitui unitatea SD4 2.0 cu 240 CP. Noul motor este cu 0.8 secunde mai rapid în accelerare, decât unitatea pe care o substituie, fiind capabil să atingă viteza de 100 km/h în 7.9 secunde.

Actualizările vor fi disponibile la scurt timp după prezentare.
0
1,566
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!