Britanicii oferă actualizări de ordin tehnic pentru Range Rover

SUV-ul de top din gama britanicilor Range Rover a primit un facelift de mijloc de carieră în toamna anului trecut. Modelul a primit un design exterior retușat, actualizări tehnice și o versiune hibridă cu 404 CP și 640 Nm la activ, iar pentru anul 2019 britanicii au pregătit actualizări noi de ordin tehnic pentru majoritatea versiunilor disponibile pentru Range Rover.
Range Rover în versiunea SDV8, cu propulsor diesel de 4.4 litri, cu 339 CP și 740 la activ, va deveni mai eficientă și va genera un nivel scăzut de emisii grație noii cutii automate cu 8 rapoarte. Totodată, unitatea incipientă turbodiesel și TDV6 (258 CP și 600 Nm) pensionată în luna iunie a acestui an va fi înlocuită cu un nou propulsor de bază pe motorină – SDV6 twin-turbo cu 275 CP și 625 Nm la activ, care se regăsește și sub capota Range Rover Velar. Britanicii asigură, că noul propulsor este mai eficient, are un nivel scăzut de emisii și este mai agil decât predecesorul.
La nivel de sisteme electronice, Range Rover se va alege cu un cruise-control sofisticat cu funcție Stop & Go, ce reprezintă în sine un sistem de pilot semi-automat. SUV-ul va fi capabil să ruleze autonom în ambuteiaje și să accelereze de sine stătător după opriri scurte, iar sistemul de monitorizare a marcajului rutier va menține automobilul în bandă, mai mult decât atât, dacă marcajul rutier este de o calitate mai proastă, Range Rover va fi capabil să se orienteze în mediu după automobilul din fața sa.
0
2,127
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!