Cea mai luxoasă versiune Ford F-150 Limited a preluat motorul de la pick-up-ul de performanță Raptor

Ford F-150 este cel mai solicitat automobil pe piața din SUA. Pentru a satisface cerințele celor mai pretențioși clienți, americanii nu au ezitat să lanseze o sumedenie de versiuni diferite pentru pick-up-ul său, cu propulsoare performante și design agresiv, sau versiuni de lux, care să ofere confortul desăvârșit celor de la bord. De altfel, Ford obișnuiește să-și bucure clienții cu versiuni tot mai noi pentru F-150 de câteva ori pe an, iar cea mai nouă versiune lansată este cea în varianta de lux de top, cu propulsor preluat de la varianta de performanță Raptor.
Odată cu actualizarea, noul F-150 Limited a fost denumit de presa internațională drept "Raptor la costum". Versiunea de lux a primit, astfel, benzinarul EcoBoost V6 de 3.5 litri, capabil de 456 CP și 692 Nm. Noua unitate de propulsie, însă, nu este unica actualizare pentru F-150 Limited. Pentru un sunet mai suculent, produs de motor, inginerii au dotat pick-up-ul cu un nou sistem de evacuare cu două terminații imense integrate în bara de protecție spate. Totodată, chiar și de produce un sunet agresiv, Limited păstrează aspectul său oarecum elegant (dacă e să-l comparăm cu Raptor). Standard F-150 Limited va fi echipat cu jante din aluminiu de 22 țoli.
Ford F-150 Limited are inclus standard asistent pentru tractarea remorcilor și camere de luat vederi la 360 grade. Pick-up-ul este capabil să mențină banda de circulație, iar asistentul intelectual va manevra ținând cont de remorcă. Sistemul de cruise-control adaptiv are inclusă funcția Stop & Go, astfel camionul este capabil să conducă autonom în ambuteiaje și poate accelera de sine stătător după opriri de scurtă durată. Cei de la bord vor fi răsfățați de sistemul audio performant B&O PLAY și vor putea naviga prin internet grație conexiunii Wi-Fi – sistemul poate conecta concomitent până la 10 dispozitive.
Habitaclul este tapisat cu piele fină și Alcantara Miko pe plafon. Lista nuanțelor tapiseriei din piele a fost completată cu noua Camel Back. Pe lângă inserțiile deja disponibile, clienții vor putea opta pentru inserții din lemn de frasin.
Vânzările versiunii actualizate Ford F-150 Limited vor începe în toamna acestui an. Prețurile nu au fost anunțate, însă cel mai probabil pick-up-ul va simți o scumpire în raport cu versiunea precedentă, care indica un preț de start, fără opționale, de 61,360 dolari americani.
0
2,550
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!