Continental și Osram vor produce componente auto la Iași: partenerii au înființat o companie comună

Osram și Continental au înființat o companie comună, specializată pe producția sistemelor de iluminare pentru automobile. Compania și-a început activitatea, iar una dintre liniile de producție se va situa la Iași, România. Întreprinderea comună a primit o denumire formată din denumirile celor două companii - "Osram Continental GmbH".
Noua companie își va extinde activitatea în 16 țări ale lumii, unde pentru început vor fi angajate circa 1,500 persoane, urmând ca numărul acestora să fie mărit ulterior. În Iași Osram Continental va produce componente și module de iluminare LED pentru automobile, iar ulterior va fi dat startul producției sistemelor de iluminare cu laser. Primele componente produse de uzina din Iași își vor face apariția pe piață până în 2021.
De menționat, că Continental mai dispune de unități de producție și reprezentanțe în România, numărul total al angajaților companiei constituind circa 20 mii persoane. În prezent, Continental deține în statul vecin unități de producție și centre de cercetare în Brașov, Carei, Iași, Nădab, Sibiu și Timișoara.
0
2,602
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!