Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Decizia de scumpire a carburanților a fost suspendată de Judecătoria Buiucani

La scurt timp după afișarea de către Agenția Națională de Reglementare în Energetică a Republicii Moldova (ANRE) a noilor prețuri plafon pentru comercializarea cu amănuntul a carburanților, care au cunoscut o creștere de 39 bani pentru benzina cu cifra octanică 95 și 25 bani bani pentru motorină, Ministerul Economiei și Infrastructurii împreună cu Agenția pentru Protecția Consumatorilor au contestat decizia ANRE în Instanța de Judecată.

Ulterior, Judecătoria Buiucani a dispus suspendarea ordinului nr. 66-a din 10 iulie 2018, privind stabilirea unor prețuri majorate pentru comercializarea cu amănuntul a combustibilului pentru următoarele două săptămâni. Hotărârea Instanței de Judecată se execută imediat, iar astfel în perioada 11 iulie – 24 iulie 2018 comercianții vor afișa prețuri pentru combustibil în limitele stabilite anterior. Pentru benzina cu cirfa octanică 95 prețul maxim va constitui 19 lei 10 bani, iar prețul motorinei nu va depăși 17 lei 00 bani.
În cazul depistării preţurilor mai mari pe piaţă, ANRE îndeamnă să anunţați despre acest lucru apelând la numărul de telefon 0 800 10 800 sau scriind la adresa electronica anre@anre.md.
0
574
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!