Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Decizia de scumpire a carburanților a fost suspendată de Judecătoria Buiucani

11 Iulie 2018 - 08:48
Denis Godorozea
La scurt timp după afișarea de către Agenția Națională de Reglementare în Energetică a Republicii Moldova (ANRE) a noilor prețuri plafon pentru comercializarea cu amănuntul a carburanților, care au cunoscut o creștere de 39 bani pentru benzina cu cifra octanică 95 și 25 bani bani pentru motorină, Ministerul Economiei și Infrastructurii împreună cu Agenția pentru Protecția Consumatorilor au contestat decizia ANRE în Instanța de Judecată.

Ulterior, Judecătoria Buiucani a dispus suspendarea ordinului nr. 66-a din 10 iulie 2018, privind stabilirea unor prețuri majorate pentru comercializarea cu amănuntul a combustibilului pentru următoarele două săptămâni. Hotărârea Instanței de Judecată se execută imediat, iar astfel în perioada 11 iulie – 24 iulie 2018 comercianții vor afișa prețuri pentru combustibil în limitele stabilite anterior. Pentru benzina cu cirfa octanică 95 prețul maxim va constitui 19 lei 10 bani, iar prețul motorinei nu va depăși 17 lei 00 bani.
În cazul depistării preţurilor mai mari pe piaţă, ANRE îndeamnă să anunţați despre acest lucru apelând la numărul de telefon 0 800 10 800 sau scriind la adresa electronica anre@anre.md.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter