(FOTO) Hai cu MINI prin Moldova 2018: fanii şi posesorii MINI, într-o escapadă prin Moldova!

MINI e una din mărcile ce se poate lăuda cu cei mai fideli fani. Se zice că odată ce te-ai molipsit de stilul de viaţă MINI, e cam pentru toată viaţa, chiar dacă ajungi să schimbi mai multe modele în timp.
În Moldova fanii MINI formează un club şi mai unit şi închegat. Sunt puţini la număr şi adeseori se salută din priviri pe stradă când se întâlnesc unul cu celălalt. Iar de ceva timp, MINI Moldova şi-a făcut o tradiţie frumoasă din a le organiza acestor cel puţin o dată pe an o escapadă excentrică undeva într-o destinaţie haioasă din Moldova.
Ultima escapadă de acest a avut loc chiar week-end-ul trecut, iar destinaţia a fost Hânceşti, cu hanul proaspăt renovat Manuc Bey, dar şi cu serpentinele plăcute de până acolo, numai bune pentru a simţi plăcerea condusului unei micuţe MINI.
Organizatorii au avut grijă de programul cultural cuvenit pentru fanii MINI, iar aceştia, cu căştile de tanchist pe cap sau cu căţelul subţioară, sau cu coafura deocheată şi un pic rebelă – dar toţi până la unul stilaţi aşa cum i se cuvine unui adevărat fan MINI – s-au simţit de minune.
N-a lipsit nici unicul exemplar clasic Mini din coloană, despre care noi am scris anterior, iar prin celelalte maşini din coloană s-au regăsit cam toate modelele mărcii MINI.
Apropo, o legendă urbană locală spune că la fiecare nouă escapadă „Hai cu MINI prin Moldova” se remarcă noi membri ai acestui club exclusivist de fani MINI. Aceeaşi legendă urbană recomandă că cea mai bună metodă de a fi parte a acestei familii prietenoase MINI este să achiziţionaţi oricare model MINI din showroom-ul MINI Moldova pe parcursul anului or, dacă aveţi un MINI la mâna a doua, cel puţin să demonstraţi cât de mult ţineţi la maşinuţa Dvs. deservind-o la service-ul oficial al mărcii.
Fără multe cuvinte de prisos, vă invităm mai jos să vedeţi galeria foto a acestei escapade. Iar dacă totuşi vreţi să daţi curs legendei urbane menţionate mai sus, vă şoptim în secret că showroom-ul MINI Moldova se află exact lângă BMW Moldova, pe str. Bucuriei 18a, în Chişinău.
1
2,957
GALERIE FOTO (85 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!