Hyundai oferă condimente sportive pentru compacta i30 cu pachetul N Line

Hyundai introduce noul pachet de tuning de uzină pentru modelele sale, denumit N Line. Inițial de această opțiune va beneficia modelul i30, iar ulterior pachetul va fi disponibil pentru toate modelele din gama producătorului sud-coreean.
Precum și în cazul majorității producătorilor auto, care oferă clienților o astfel de oportunitate, noul pachet N Line lansat de Hyundai nu aduce modificări pentru substratul tehnic (pentru aceasta există versiunea i30 N), ci doar de ordin vizual, cât la exterior, atât și la interior. Astfel clienții, ce nu au nevoie de putere excesivă, dar își doresc un design mai agresiv pentru automobilul său vor putea opta pentru pachetul N Line.
Hyundai i30 cu pachetul N Line a beneficiat de elemente exterioare inspirate de la hot-hatch-ul i30 N. Compacta a primit bare de protecție agresive cu incizii de aer mai mari, un calandru restilizat, capace pentru oglinzile retrovizoare laterale de culoare neagră. La posterior și-au făcut loc mai multe elemente adiționale de culoare neagră, precum eleronul de pe hayon și inserția din bara de protecție spate, care mai are integrată o tobă de eșapament dublă. Pachetul N Line mai include un set de jante de 18 inch cu design original și inscripții cu denumirea versiunii pe caroserie.
Interiorul dispune de mai puține modificări. Aici se regăsește un volan nou acoperit cu piele perforată și cu sigla "N". Pedalele sunt acoperite cu plăci metalice. Opțional, pentru cei ce vor opta pentru pachetul N Line vor fi oferite scaune cu un suport lateral mai profilat.

Cei mai pretențioși clienți se vor bucura să afle, că pachetul N Line prevede o suspensie resetată și discuri de frână de dimensiuni mai mari pe puntea față. Standard Hyundai i30 N Line vine echipat cu anvelopele Michelin Pilot Sport 4.
Precum și versiunile standard, Hyundai i30 N Line poate fi echipat fie cu benzinarul turboaspirat 1.4 T-GDI, cu 140 CP la activ, fie cu turbodieselul 1.6 CRDi, cu 136 CP la activ. Motoarele se cuplează standard la cutia manuală cu 6 trepte, sau opțional la cea robotizată cu 7 trepte.

Pachetul N Line va deveni disponibil pentru clienții europeni până la sfârșitul lunii august curent. În Republica Moldova Hyundai i30 nu este comercializat oficial.
0
1,917
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!