Început de succes pentru Volvo S60 - toate exemplarele T8 Polestar Engineered au fost vândute

Cea de-a treia generație Volvo S60 s-a lansat în SUA imediat după prezentarea de la 20 iunie. Fiind disponibil, pentru început, pe piața americană, noul sedan a reușit să înregistreze primele succese în cariera sa – toate exemplarele versiunii S60 T8 Polestar Engineered au fost vândute în doar 39 minute.
Suedezii au decis, însă, să comercializeze versiunea de top a noului S60 prin abonament – clienții pot achiziționa automobilul contra unei plăți lunare de 1,100 dolari, care include asigurarea și deservirea tehnică gratuită. Abonamentul poate fi accesat prin intermediul aplicației Care by Volvo și prevede un contract de 2 ani. Totodată, după un an de exploatare, clienții vor putea schimba automobilul cu unul identic absolut nou.
Volvo S60 T8 Polestar Engineered dispune de propulsie hibridă, ce are la bază benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, capabilă de 415 CP. Versiunea de top diferă de celelalte disponibile în gamă prin suspensia modificată de specialiștii de la Polestar, un alt sistem de frânare și cutie automată cu 8 rapoarte resetată pentru un condus mai dinamic. Pe lângă această versiune, Volvo oferă noul sedan cu motoare pe benzină cu o putere cuprinsă între 249 și 310 CP și cu versiunea hibridă T6 Twin Engine, capabilă de 340 CP. S60 este primul model din gamă lipsit în totalitate de motoare diesel.
0
2,244
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!