MINI Countryman și MINI Clubman primesc cutia robotizată Getrag și filtru DPF

După ce la începutul acestui an MINI anunța actualizări pentru hatchback-urile și decapotabilele sale care, în special, prevedeau înlocuirea cutiei de viteze automate cu una robotizată Getrag, luna iulie aduce aceleași modificări și pentru SUV-ul Countryman și break-ul Clubman. Astfel, toate versiunile celor două modele vor fi echipate cu cutie robotizată cu 7 rapoarte și dublu ambreiaj. Modificările, însă, nu vor afecta versiunea pe motorină, numită "SD" și versiunea de top John Cooper Works, care în continuare vor avea motoare cuplate la vechea cutie automată.
Astfel, de cutia robotizată Getrag vor dispune modelele în versiunile pe benzină One (102 CP), Cooper (136 CP) și Cooper S (192 CP). Levierul clasic a cutiei de viteze va fi înlocuit cu unul electronic, inspirat de la modelele BMW, iar opțional automobilele vor fi dotate cu padele de schimbare a treptelor în spatele volanului.
În același timp, actualizarea tehnică aduce și un filtru de particule pentru toate automobilele MINI comercializate în Europa, pe când versiunile diesel încă din luna martie al acestui an s-au ales cu sistemul AdBlue. Astfel, în prezent toate modelele din gama producătorului britanic se încadrează în normele de poluare Euro 6d TEMP.
0
612
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!