Mercedes-AMG va rechema super-offroader-ul G 65 din cauza vitezei excesive... în marșarier!

Mercedes-AMG va organiza un recall pentru modelele performante G 65 în SUA. În total vor fi rechemate 20 unități, iar drept motiv pentru această decizie a servit un defect a limitatorului de viteză în timpul mersului în sens opus a automobilului.
Un anunț în acest sens a fost făcut de Administrația Națională pentru Siguranță în Trafic din SUA (NHTSA), care a precizat, că vor fi rechemate modelele produse în cea de-a doua jumătate a anului 2016 și din prima jumătate a anului 2017. Proprietarii SUV-urilor performante sunt îndemnați să apeleze la cea mai apropiată reprezentanță a producătorului german pentru înlăturarea problemei.

În timpul intervenției, specialiștii vor actualiza softul limitatorului de viteză pentru marșarier. Conform anunțului făcut de NHTSA, în timpul deplasării în sens opus, odată cu atingerea vitezei de 16 mph (25 km/h), Mercedes-AMG G 65 poate pierde din stabilitate, iar eventual șoferul poate pierde controlul volanului.
Mercedes-AMG G 65 este propulsat de benzinarul biturbo V12 de 6.0 litri, cu 630 CP și 991 Nm la activ. Motorul se cuplează la cutia automată cu 7 rapoarte AMG SpeedShift Plus. G 65 este capabil să accelereze până la 60 mph (96 km/h) în 5.2 secunde, având o viteză maximă de 230 km/h.
0
2,034
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!