Mercedes-Benz A-Class Sedan debutează până la sfârșitul acestui an! Primele imagini oficiale

Mercedes-Benz prezintă primele imagini oficiale cu noul A-Class Sedan, destinat pieței europene, care va debuta până la sfârșitul acestui an. Germanii au dezvăluit partea frontală a berlinei derivate din hatchback-ul lansat mai devreme, care va fi identică pentru ambele versiuni, însă au ezitat să dezvăluie posteriorul sedanului, deși acesta ar putea fi, la rândul său, identic posteriorului Mercedes-Benz A-Class L Sport Sedan, destinat pieței chineze.
Noul A-Class Sedan va dispune de un interior identic hatchback-ului, cu aceleași funcționalități și sistemul multimedia MBUX cu două ecrane de 10.25 inch. Ampatamentul sedanului va fi și el identic versiunii standard A-Class, lansate mai devreme – 2,729 mm. Publicând pozele oficiale, însă, constructorul din Stuttgart a dezvăluit că A-Class dispune de cel mai bun coeficient aerodinamic de 0.22 în segment. Cu un asemenea coeficient aerodinamic se pot lăuda modele precum Mercedes-Benz CLA și BMW Seria 5.
Noul A-Class Sedan va fi prezentat în următoarele luni, iar premiera publică va avea loc, cel mai probabil, la Salonul Auto de la Paris. Producția berlinei va avea loc la uzinele companiei din Germania și Mexic. Modelul va prelua gama de motorizări de la hatchback, inclusiv benzinarul de 1.33 litri și unitatea revizuită turbodiesel de 1.5 litri.
0
2,088
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!