Mercedes-Benz X-Class va primi unitatea V8 pe benzină?

Mercedes-Benz X-Class ar putea fi dotat în viitor cu o unitate V8. Informația a fost confirmată de către un oficial din cadrul companiei pentru revista Drive, care a punctat, că o variantă cu o unitate V8 va apărea în lista versiunilor primului pick-up Mercedes-Benz în cazul în care pentru aceasta va exista o cerere.
Cel mai probabil oficialul Mercedes-Benz s-a referit la unitatea V8 de 4.0 litri, instalată sub capota versiunilor de top de performanță din gama producătorului din Stuttgart, comercializate și cu siglele AMG. Nu este exclus, ca în viitor această unitate să stea la baza unei versiuni hibride sau micro-hibride, așa cum se obișnuiește la cele mai noi modele Mercedes-Benz, astfel încât în prezent pick-up-ul pune accentul pe motorizările diesel, care deși sunt atribuite perfect unei mașini de asemenea dimensiuni și clasă, dar devin din ce în ce mai nepopulare. Totodată mai mulțu producători lansează SUV-uri noi lipsindu-le din start de versiuni cu motoare diesel, acestea fiind substituite cu cele hibride, precum noua generație Toyota RAV4.
În prezent Mercedes-Benz X-Class este oferit cu unitatea turbodiesel de 2.3 litri, disponibilă în două variante de putere – 163 CP, în versiunea X 220d, sau 190 CP, în versiunea X 250d. Pe unele piețe este disponibilă versiunea pe benzină X 200 cu 165 CP la activ, iar de curând a fost lansată varianta de top X 350d cu turbodieselul V6 de 258 CP sub capotă.
0
2,169
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!