Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Mercedes-Benz pregătește un SUV absolut nou cu design inspirat de la G-Class dar fără cadru dur

Mercedes-Benz pregătește un SUV absolut nou, care să concureze direct cu Range Rover Sport, cu un aspect exterior brutal, inspirat de la Gelandewagen, dar fără cadru dur. Totodată, acesta nu va fi un crossover compact, astfel încât va avea un substrat tehnic comun cu noua generație GLE. Informații în acest sens au fost distribuite de revista germană Autobild cu referire la surse proprii din interiorul companiei din Stuttgart.
Potrivit informațiilor distribuite de Autobild, viitorul model va primi denumirea GLG, iar aceasta sugerează că modelul se va inspira mult de la Gelandewagen, căpătând un aspect brutal, combinat cu linii futuriste. Astfel, GLG ar putea avea un design asemănător conceptului Ener-G-Force, prezentat acum 6 ani mai devreme. Totodată, cea de-a treia literă din denumire, "G", sugerează că modelul se va plasa pe o treaptă mai sus decât viitorul GLE în ierarhia de modele Mercedes-Benz, iar brutalitatea și sportivitatea, care cu siguranță nu va lipsi la noul model, va duce la o concurență directă cu Range Rover Sport.
Gelandewagen, totuși, va rămâne unicul SUV din gama celor de la Mercedes-Benz construit pe cadru dur, atât timp cât acesta pare a fi detașat de întreaga gamă de modele și prin denumirea specifică "G-Class", atunci când celelalte SUV-uri au fost redenumite și etajate conform segmentelor din care fac parte. Astfel, GLG va fi un SUV cu design de G-Class, dar mai manevrabil, rapid și confortabil. În prezent nu se cunoaște nimic despre substratul tehnic al noului model, dat fiind faptul că acesta va fi prezentat nu mai devreme de 2020. Cel mai probabil, SUV-ul va dispune din start de cel puțin o versiune plig-in hybrid și cel puțin două versiuni mild-hybrid cu starter-alternator.
0
572
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!