Mitsubishi prezintă o nouă actualizare pentru Pajero

Generația actuală Mitsubishi Pajero împlinește 12 ani de la startul producției, iar curând modelul va fi pensionat, fără ca producătorul nipon să prezinte un succesor pentru acesta. Unele piețe Pajero le-a și părăsit deja, precum cea germană, unde a fost lansat în ediția finală. În schimb, pe alte piețe modelul se va mai menține o perioadă, de exemplu în China, unde offroader-ul s-a prezentat cu o nouă actualizare, estetică de această dată.
Modificările estetice sunt și ele limitate, însă, astfel încât acestea nu pot fi considerate drept un facelift. Offroader-ul a primit un calandru ușor retușat, elemente de culoare argintie pe blocurile optice spate și inscripții modificate cu denumirea modelului pe părțile laterale. Interiorul nu a suferit schimbări estetice, însă spațiul de depozitare din partea inferioară a consolei centrale poate încărca gadgeturile prin sistemul wireless. De menționat că anul trecut Pajero destinat pieței chineze s-a ales cu un sistem multimedia modern cu ecran tactil de 9 inch pe consola centrală, indisponibil pe modelele destinate celorlalte piețe.
Substratul tehnic a rămas fără schimbări – precum și anterior Mitsubishi Pajero va fi oferit în China cu benzinarul aspirat natural V6 de 3.0 litri (174 CP), cuplat la cutia automată cu 5 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți prin intermediul sistemului Super Select II. Odată cu actualizarea, offroader-ul nipon a cunoscut o ieftinire în China, fiind comercializat cu minim 53 mii dolari americani, pe când anterior dotarea incipientă avea un preț de 56 mii dolari.
0
2,255
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!