Nissan GT-R50 va avea un preț de 6 ori mai mare decât modelul de serie

Nissan analizează posibilitatea lansării unei ediții limitate de coupe-uri pe baza conceptului Nissan GT-R50, dezvoltat în cinstea aniversării a 50 ani de la apariția primului Nissan Skyline GT-R și de la data fondării atelierului Italdesign, care a participat la crearea conceptului.
Potrivit informațiilor preliminare, dacă va ajunge să fie comercializat, coupe-ul va avea un preț de peste 1 milion dolari americani, sau circa 900 mii euro, atunci când coupe-ul de serie Nissan GT-R Nismo, care a stat la baza dezvoltării conceptului, are un preț de minim 175,490 dolari.
Totodată, pentru suma impunătoare clientul va primi un automobil cu totul special, produs într-un număr limitat de exemplare, care dispune de o caroserie modificată complet, comparativ cu modelul de serie. Nissan GT-R50 este mai mare decât coupe-ul de serie în lungime și lățime, acest fapt se datorează elementelor exterioare regândite.
Substratul tehnic a fost supus, de asemenea, modificărilor. Unitatea twin-turbo V6 de 3.8 litri livrează 720 CP (600 CP standard) și 780 Nm (637 Nm standard). Pentru un asemenea surplus de putere, benzinarul a fost dotat cu două turbocompresoare, preluate de la modelele de curse din clasa GT3. Motorul se cuplează la o cutie robotizată cu 6 trepte, iar suspensia a beneficiat de amortizoare reglabile Bilstein.
Debutul public Nissan GT-R50 by Italdesign va avea loc la Festivalul Vitezei de la Goodwood în următoarele zile. Companiile încă nu au luat o decizie finală în privința producției limitate a modelului. Caracteristicile dinamice nu au fost dezvăluite încă, deși versiunea de serie GT-R Nismo accelerează până la 100 km/h în doar 2.6 secunde, viteza maximă constituind 320 km/h.
0
3,395
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!