Noul Jeep Wrangler se lansează în Europa cu un turbodiesel și o versiune mild-hybrid

Noua generație Jeep Wrangler a fost prezentată în la sfârșitul toamnei anului trecut. Ulterior offroader-ul și-a făcut apariția la Salonul Auto de la Geneva din acest an, iar din luna septembrie acesta se va lansa pe piața europeană. Cu această ocazie, cei de la Jeep au dezvăluit gama motorizărilor, care va fi disponibilă cumpărătorilor de pe Bătrânul Continent.
Noul Jeep Wrangler este deja disponibil pe piața americană. Acolo offroader-ul s-a ales cu mai multe variante pe benzină, cea de top fiind unitatea V6 de 3.6 litri Pentastar cu 284 CP și 347 Nm la activ. Europenii nu se vor bucura de acest motor. În schimb aici va fi disponibilă versiunea mild-hybrid cu alternator de 48 V și unitatea turboaspirată pe benzină de 2.0 litri cu 272 CP și 400 Nm la activ. Cuplul se transmite prin intermediul unei cutii automate cu 8 rapoarte pe ambele punți.
Cea de-a doua unitate disponibilă în Europa va fi una pe motorină, această versiune are sub capotă turbodieselul 2.2 MultiJet II cu 200 CP și 450 Nm la activ. Acest motor, precum și benzinarul, se cuplează la aceeași cutie automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punți.
În versiunile de top Jeep Wrangler va dispune de sistem de climatizare automat, sistem multimedia cu ecran de 8.4 inch (standard este oferit un ecran de 7 inch) cu conexiuni Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth, sistem audio de performanță Alpine și tapiserie din piele. Standard Jeep Wrangler este de asemenea bine echipat și include dotări precum 4 airbag-uri, cameră de marșarier, sistem de stabilizare și sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe. Prețurile vor fi dezvăluite mai aproape de startul vânzărilor.
0
2,248
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!