Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

O nouă ediție specială marca Subaru: WRX STi Type RA-R, cel mai puternic STi de serie din istoria mărcii

20 Iulie 2018 - 09:17
Denis Godorozea
Subaru prezintă o nouă ediție specială a sedanului WRX STi, denumită Type RA-R. Noul sedan a devenit cel mai puternic WRX de serie și aniversează cei 30 ani de existență a diviziunii de performanță STi în cadrul companiei nipone.
Modelele Type RA-R au devenit nu doar cele mai puternice WRX STi, dar au și pierdut din greutatea proprie, comparativ cu modelele standard. Unitatea de 2.5 litri de sub capotă a cedat locul benzinarului de 2.0 litri cu turbocompresor, ce livrează 329 CP. Cuplul este transmis pe ambele punți prin intermediul unei cutii manuale cu 6 trepte.
Greutatea proprie a sedanurilor seriei Type RA-R constituie 1,480 kg, sau cu 10 kg mai puțin decât în cazul versiunilor standard. WRX STi s-a ales cu un sistem de evacuare nou, alte amortizoare și arcuri, special create pentru seria respectivă. Puntea față este dotată cu frâne Brembo cu 6 pistoane și discuri de 457 mm.
Standard Subaru WRX STi Type RA-R va fi livrat cu anvelope Michelin Pilot Sport 4S, care vor face față provocărilor în măsură egală în condiții de aderență bună și nu prea, în condiții meteo favorabile sau pe timp de ploaie.
Ediția specială va fi produsă într-un număr de doar 500 exemplare, iar partea proastă pentru fanii mărcii din toată lumea este faptul, că toate aceste automobile vor fi disponibile exclusiv pe piața niponă. Startul vânzărilor va fi dat la data de 17 decembrie curent, iar prețul de start pentru fiecare exemplar va constitui cel puțin 44,500 dolari americani.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (8 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter