Odată cu lansarea pe piață Honda Pilot facelift, niponii dezvăluie toate detaliile despre SUV-ul cu 7 locuri

Honda Pilot facelift s-a lansat pe piața americană. Niponii au dezvăluit primele imagini și informații despre SUV-ul cu 7 locuri actualizat cu câteva săptămâni mai devreme, iar odată cu lansarea din aceste zile a oferit întreg setul de informații și o galerie foto mai amănunțită.

Aflată la cel de-al patrulea an de la lansare, actuala generație Pilot a beneficiat de o modernizare planificată de mijloc de carieră. Totuși, niponii au ales să împrospăteze ușor aspectul exterior al modelului și să ofere un minim necesar de actualizări pentru substratul tehnic.
Modificările la exterior sunt minore: Pilot a primit o nouă bară de protecție față cu elemente decorative noi și o incizie de aer orizontală de dimensiuni mai mici. Clienții se vor bucura de faruri de tip LED pentru faza scurtă deja din dotarea de bază, iar opțional sunt disponibile blocuri optice full-LED (inclusiv cele de ceață) cu o structură interioară ochită de la modelele Acura. La posterior SUV-ul cu 7 locuri a primit bară de protecție revizuită și un ornament interior diferit pentru blocurile optice spate care, însă, și-au păstrat forma de până la facelift.
Cele mai consistente modificări au avut loc la interior. Cadranele de bord analogice au fost înlocuite cu un ecran de 7 inch, preluat de la Honda CR-V. Nou este și volanul, iar scaunele față dispun de cotiere pliabile de dimensiuni mai mari. Sistemul multimedia Display Audio a fost actualizat și dispune acum de conectivități Apple CarPlay și Android Auto. Cei de la bord vor beneficia de conectivitate 4G prin intermediul Wi-Fi. Comenzile tactile de reglare a volumului sistemului audio au fost înlocuite cu o rotilă tradițională.
Pasagerii din spate se vor bucura de ecrane mai mari pentru sistemul multimedia, iar cei de pe rândul trei de scaune vor putea comunica mai confortabil cu cei din față prin intermediul sistemului CabinTalk, preluat de la Honda Odyssey, care include speaker-e la interior, ce amplifică vocea pasagerilor prin intermediul difuzoarelor. Hayonul electric poate fi acționat prin gesturi de la exterior, prin intermediul senzorilor amplasate în partea inferioară a mașinii.

Standard Honda Pilot facelift în varianta de bază dispune de pachetul de sisteme de siguranță activă Honda Sensing, care include sistemul de menținere a benzii de circulație, de monitorizare a marcajului și indicatoarelor rutiere, cruise-control adaptiv cu sistem de prevenire a impactului frontal.
Benzinarul aspirat natural V6 de 3.5 litri, cu 280 CP la activ, a rămas fără modificări, precum și cutia automată cu 6 trepte, oferită în dotările incipiente. Cutia automată cu 9 rapoarte, prevăzută pentru dotările de top a primit actualizări la nivel de soft: SUV-ul cu această cutie pornește din loc cu treapta a doua, iar schimbarea treptelor a devenit mai promptă. Sistemul start-stop a devenit și el mai rapid și nu mai crează disconfort atunci, când șoferul are nevoie de o accelerare bruscă din loc cu motorul oprit.
După modernizare Honda Pilot păstrează în SUA prețuri relativ accesibile. Versiunea incipientă cu benzinar V6 cuplat la cutia automată cu 6 rapoarte, ce transmite cuplul pe puntea față este estimată la 31,450 dolari americani. Cea mai accesibilă versiune cu tracțiune integrală are un preț de minim 33,350 dolari americani.
1
1,899
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!