Porsche Cayenne Coupe a fost surprins pe drumurile publice aproape necamuflat

Despre apariția acestui model s-a vorbit mai mulți ani, însă primele două generații a primului SUV din istoria Porsche – Cayenne, nu au dispus de o variantă cu caroserie coupe. Lucrurile se schimbă cu cea de-a treia generație, care de curând a fost lansată pe piață. Chiar dacă oficialii companiei germane au confirmat apariția unui Cayenne Coupe cu puțin timp în urmă, prototipurile aproape necamuflate ale noului model pot fi deja surprinse pe drumurile publice.
Modelul apărut în imagini are o parte frontală identică actualului Porsche Cayenne. Ba mai mult, la posterior și-au făcut loc, la fel, câteva elemente identice. Blocurile optice spate sunt acoperite cu o peliculă protectoare pentru a ascunde forma lor adevărată, însă dacă e să privim mai atent poza cu posteriorul viitorului SUV coupe, putem observa că blocurile optice spate sunt, de fapt, identice actualului Cayenne, precum și bara de protecție spate. Astfel, modelul se va distinge prin forma caroseriei, portierelor spate și hayonului, iar cel din urmă va avea un eleron activ integrat.
Totodată se așteaptă un substrat tehnic identic celui de pe generația actuală Cayenne, ceea ce înseamnă că modelul va fi propulsat de aceleași unități și va dispune de versiunea E-Hybrid cu 462 CP și 700 Nm la activ.
0
1,870
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!