Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Premiera filmului documentar "I Am Paul Walker" va avea loc în câteva săptămâni

Premiera filmului documentar "I Am Paul Walker", anunțat în luna martie a acestui an, va avea loc în doar câteva săptămâni. Pelicula este dedicată renumitului actor Paul Walker, starului seriei de filme Furios și Iute, decedat într-un accident tragic la finele anului 2013.

Surse neoficiale afirmă, că filmul va viza aproape întreaga biografie a actorului, pasiunea sa față de mașini și cariera în actorie. Totodată, va relata secvențe din viața personală a lui Paul Walker. Vor fi publicate interviuri cu cei mai apropiați oameni din viața actorului, prieteni, colegi de platou și familia.
Filmul documentar este produs de Paramount Pictures și va fi prezentat în premieră la 11 august curent. Regizorul peliculei este Adrian Buitenhuis, care anterior a realizat un film documentar și despre starul The Dark Knight Heath Ledger, decedat la începutul anului 2008.

Paul Walker s-a stins din viață la 30 noiembrie 2013 în urma unui tragic accident rutier în Santa Clarita, California. Actorul se afla pe locul pasagerului unui Porsche Carrera GT, la volanul căruia se afla prietenul și colegul său Roger Rodas. Șoferul se deplasa cu viteză excesivă, când într-un moment dat a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un felinar și un copac din preajma drumului. În urma accidentului automobilul a fost înghiți de flăcări, iar Paul Walker și Roger Rodas s-au stins din viață.
0
499
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!