Premiera se amână: Toyota Supra în versiunea de serie va participa la Goodwood cu caroseria camuflată
9 Iulie 2018, 14:08
La sfârșitul săptămânii trecute Toyota a confirmat prezența noii generații Supra la Festivalul Vitezei de la Goodwood în perioada 12 – 15 iulie 2018. Un anunț în acest sens a fost postat pe pagina oficială a diviziei europene Toyota în rețeaua de socializare Twitter. Chiar dacă mesajul nu a oferit prea multe detalii, acesta a fost interpretat drept anunțul datei premierei noii
Toyota Supra.
Acum, însă, niponii vin cu precizări.

Astfel, Toyota Supra va fi prezentă la Goodwood în varianta de serie, mai mult decât atât, va participa și la curse în toate cele trei zile.
Acesta va fi primul debut public de acest gen pentru versiunea de serie Supra, astfel încât anterior în curse a fost antrenat doar bolidul GR Supra Racing Concept.
Totodată, versiunea de serie va apărea în fața publicului cu caroseria camuflată, iar premiera versiunii de serie este amânată pentru toamna acestui an.

Niponii au confirmat, în schimb, că Supra va fi propulsată, printre altele,
de o unitate pe benzină cu 6 cilindri în linie și va dispune de tracțiune pe puntea spate, ceea ce o apropie și mai mult, conceptual, de predecesorii săi. Noul coupe este construit pe o bază comună cu roadster-ul BMW Z4,
care urmează să debuteze în acest an. Vânzările noii Toyota Supra vor începe în prima jumătate a anului viitor, aceasta se va situa pe o treaptă mai sus de modelul GT-86 în gama de modele Toyota.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
1,318
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!