Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Promoție inedită de la Skoda Moldova: procurați un automobil Skoda și câștigați o călătorie în Praga

3 Iulie 2018 - 12:24
Denis Godorozea
Skoda Moldova anunță o promoție inedită pentru clienții săi: în perioada 01 iulie – 31 august 2018 clienții ce achiziționează un automobil nou Skoda vor putea câștiga o călătorie în Praga, capitala Cehiei!
În campanie pot participa persoanele fizice, care vor procura unul dintre automobilele specificate și marcate cu siglele campaniei în showroom-ul Skoda situat pe adresa Chișinău, str. Calea Orheiului 111/6. Câștigătorul premiului mare va fi ales prin tragere la sorți la 6 septembrie 2018 la ora 16:00.
Dreptul la participare la extragerea îl vor obține toți clienții, care vor alege să achiziționeze unul dintre automobilele Skoda: Fabia Combi, Karoq, Kodiaq, Octavia, Rapid și Superb. Mai mult decât atât, clienții vor beneficia de reduceri grandioase pentru automobilele producătorului ceh, de exemplu, bestseller-ul Skoda Rapid este oferit în dotarea Emotion cu o reducere de 1,900 euro!
Câștigătorul și fericitul posesor unui nou automobil Skoda se va alege cu o călătorie pentru două persoane în Praga în perioada 14 – 16 septembrie 2018, iar premiul include bilete tur-retur pentru avion (Chișinău-Praga-Chișinău), cu escală, transport gratuit până la Aeroportul Național Chișinău, Transportul de la aeroportul din Praga, excursie la uzina și muzeul Skoda, excursie la linia de asamblare a noilor automobile Skoda și timp liber pentru a explora cele mai frumoase locuri din capitala cehă. Pe lângă marele premiu, ceilalți participanți se vor alege cu suvenire și accesorii Skoda.
La extragerea de la 6 septembrie curent, care va avea loc la showroom-ul Skoda din Chișinău, str. Calea Orheiului 111/6, începând cu ora 16:00, vor putea asista toți doritorii, cât și cei neparticipanți. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe paginile oficiale skoda.md și pagina oficială de Facebook Skoda Moldova.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (13 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter