Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Renault a prezentat versiunile actualizate Logan și Sandero facelift pentru piața rusească

Diviziunea rusească Renault a prezentat versiunile actualizate Logan și Sandero, care în Rusia sunt comercializate cu emblema mărcii franceze. Ambele modele au beneficiat de un facelift de mijloc de carieră cu doi ani mai devreme în Europa, unde sunt comercializate cu sigla Dacia, iar ulterior cu o modernizare s-au ales mașinile destinate piețelor din Turcia și Ucraina.
Precum și în cazul modelelor comercializate cu sigla Dacia, noile Logan și Sandero pentru piața rusească au primit un facelift discret, care nițel să împrospăteze designul și substratul tehnic, însă modernizarea amplă ar duce la creșterea costurilor și prețului final al modelelor, inacceptabil în segment. La partea frontală noile Logan și Sandero repetă desigul modelelor de pe piața Ucraineană: aici și-au făcut loc blocuri optice cu lumini de zi de tip LED similare, disponibile în dotările incipiente, un nou calandru cu elemente cromate (pentru versiunile de top) și o altă bară de protecție. Posteriorul, însă, a rămas identic celui de pe versiunile pre-facelift.
La interior se regăsește un volan nou cu trei spițe, care diferă de predecesor doar la aspect, pe când elementele de control au rămas aceleași, inclusiv comenzile sistemului audio din spatele volanului. Pasagerii din spate se vor bucura de o priză de 12 V. Computerul de bord a păstrat aspectul clasic, însă poate indica acum temperatura lichidului de răcire.
Printre noutățile practice, așteptate pe piața rusească se enumeră levierul deschiderii capacului rezervorului, care și-a făcut apariția la interior, astfel încât șoferii nu vor mai fi nevoiți să deschidă capacul cu cheia pentru a alimenta. Lista opționalelor a fost suplinită cu noua nuanță Brun Vision pentru caroserie și jantele din aliaj de 15 țoli Symphonie. Dotarea de bază include acum standard lacătul centralizat cu telecomandă, iar sistemul stabilizare este în continuare opțional pentru toate versiunile, fiind inclus standard doar în cea de top.
Benzinarul aspirat natural de 1.6 litri livrează aceeași putere de 82 CP sau 113 CP, în dependență de versiune (8 sau, respectiv, 16 supape). Acesta se cuplează în continuare la cutia manuală cu 5 trepte. Versiunile cu cutia automată cu 4 trepte vor avea sub capotă unitatea de 1.6 litri cu 16 supape și 102 CP la activ.
Renault a dat startul vânzărilor pentru versiunile actualizate Logan și Sandero în Rusia. Sedanul a cunoscut o scumpire de 9 – 13 mii ruble rusești, în dependență de versiune, pe când hatchback-ul a devenit mai scump în mediu cu 5 – 12 mii ruble. Primele exemplare vor fi livrate clienților la sfârșitul acestei luni.
0
1,096
GALERIE FOTO (47 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!