Skoda KAROQ va lupta cu infracțiunile în Marea Britanie

Cehii au prezentat versiunea specială Skoda KAROQ, care va ajuge în posesia poliției Britanice în timpul apropiat. SUV-ul s-a ales cu un tratament caracteristic autospecialelor de poliție și se va alătura parcului de vehicule al poliției din Regatul Unit.

Versiunea specială a crossover-ului ceh diferă de celelalte prin prezența girofarului cu lumini LED pe acoperiș și aplicațiile dinstinctive de pe caroserie. Girofarurile sunt prezente și în grila radiatorului, bara de protecție față și pe hayon. Nu va lipsi nici semnalul de alarmă cu trei regimuri. Special pentru poliția britanică, producătorul ceh a modificat bancheta spate a crossover-ului, pentru ca aceasta să poată fi eliminată cu ușurință în câteva mișcări chiar de către angajații poliției. Astfel, cu bancheta din spate eliminată în totalitate, spațiul rezervat bagajelor crește de la 521 litri oferiți standard la 1,810 litri.
Totodată Skoda KAROQ destinat poliției include sisteme de siguranță activă și asistență pentru șofer, precum sistemul Front Assist, care va interveni pentru a evita impactul frontal, fiind capabil să detecteze și pietonii, și un cruise-control adaptiv. La alegere crossover-ul poate fi echipat cu două benzinare și două unități pe motorină, cu puterea cuprinsă între 115 și 150 CP, varianta de top fiind disponibilă cu tracțiune integrală.

Ce ziceți de SUV-urile Skoda KAROQ în dotarea poliției din Moldova, alături de modelele Rapid aflate deja la paza legii?
0
1,522
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!