Skoda anunță reduceri de până la 1,900 euro pentru Rapid în Moldova

Skoda Moldova anunță o ofertă irezistibilă pentru modelul Rapid – reduceri de 1,900 euro pentru versiunea Emotion. Astfel, bestsellerul ceh devine și mai accesibil, fiind, în același timp, bine echipat. Totodată dotarea Emotion și reducerea este valabilă pentru cele două variante de caroserie, cu două motoare pe benzină disponibile, inclusiv și cu cutie automată.
Skoda Rapid Emotion include standard echipamentele din dotarea Style și propune opțiuni, precum sistemul de climatizarea automat, pachetul "Iarna" cu scaune față și duze stropitoare parbriz încălzite electric, senzori de parcare spate, conexiuni Bluetooth și comenzi pe volan, jante din aliaj de 15 țoli, lumini de zi de tio LED, precum și sisteme de siguranță activă și pasivă.
Echiparea este oferită standard cu unitatea 1.0 TSI cu 95 CP la activ, cuplată la cutia manuală cu 5 viteze. Opțional este disponibil motorul aspirat natural 1.6 MPI cu 110 CP, cuplat standard la cutia manuală, fiind disponibilă opțional și cutia automată cu 6 trepte. Cu reducerea de 1,900 euro, prețul de start pentru Skoda Rapid Spaceback Emotion constituie 11,800 euro, în timp ce Rapid Limo Emotion va costa cel puțin 12,100 euro. Afară de reducere, clienții vor beneficia de o garanție de 4 ani. Lista completă a prețurilor și echipamentului inclus în Skoda Rapid Emotion o puteți vedea aici.
0
2,143
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!