Skoda raportează cele mai de succes 6 luni în istoria companiei: vânzări în creștere cu 11.6%

Skoda se bucură de cea mai de succes perioadă în istoria sa: constructorul ceh a înregistrat o creștere a vânzărilor la nivel global cu 11.6%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Anterior, producătorul din Mlada Boleslav raporta creșterea continuă a cererii pentru SUV-urile KAROQ și KODIAQ, iar pentru a asigura piața cu ofertă pe măsură, Skoda intenționează să dubleze producția automobilelor sale, prin mărirea numărului de benzi de producție, analizând și posibilitatea producerii modelelor sale la uzine terțe, din afara concernului Volkswagen.
Primele 6 luni din acest an au fost cele mai de succes pentru Skoda în întreaga istorie a companiei. În această perioadă cehii au comercializat la nivel global 652,700 automobile, ceea ce este cu 11.6% mai mult, decât în aceeași perioadă a anului trecut. Luna iunie din acest an a fost cea mai de succes, fiind comercializate 116,500 unități Skoda, în creștere cu 10.8%, comparativ cu luna iunie 2017. Cea mai mare parte din numărul total de automobile comercializate revine Europei, unde au fost comercializate circa 400 mii automobile. Cea mai mare creștere procentuală pentru cehi a avut loc în Rusia, unde interesul din partea clienților pentru marca din Mlada Boleslav a crescut cu 26.6% (36,300 unități comercializate), și China, unde Skoda a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 23.5% (165,500 unități comercializate).
Cel mai solicitat model din gamă rămâne a fi în continuare Octavia, pentru care au optat 210,700 persoane la nivel global. Cea mai spectaculoasă creștere a vânzărilor, însă, a fost înregistrată de SUV-ul KODIAQ, care a fost comercializat într-un număr de 77,900 unități, sau cu 187.8% mai mult, decât anterior.
0
1,502
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!