(Teaser) Audi va prezenta la Pebble Beach prototipul unui supercar electric

La concursul de eleganță, ce va avea loc la Pebble Beach în luna august curent, Audi va prezenta prototipul unui supercar electric. Modelul a primit denumirea PB 18 e-tron, are propulsie electrică, iar primele imagini de teasing sugerează că acesta dispune de un design și siluetă mai diferite, decât ceea cu ce ne-a obișnuit producătorul din Ingolstadt.
Producătorul declară, că noul PB 18 e-tron este inspirat de la prototipul de curse Le Mans R18 e-tron. De la același prototip de curse a fost preluată și adaptată o parte din substratul tehnic. La moment, însă, cei de la Audi nu dezvăluie informații despre unitatea de propulsie a noului concept – cel mai probabil aceasta va fi făcută publică odată cu debutul supercar-ului conceptual.

Nu se cunoaște, dacă conceptul PB 18 e-tron va ajunge în producția de serie – germanii nu oferă informații în acest sens. Totodată, dacă va fi luată decizia de producție, supercar-ul se va situa în vârful gamei de modele electrice e-tron, primul reprezentant de serie a căreia va fi prezentat în septembrie – SUV-ul Audi e-tron. Tot de atunci constructorul va începe preluarea comenzilor pentru primul său model electric de serie.
0
1,904
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!