Uzina britanică Nissan a produs SUV-ul Juke cu numărul 1,000,000

Producția Nissan Juke la uzina niponilor din Sunderland, Marea Britanie, a început acum 8 ani mai devreme, alături de un alt bestseller nipon – Nissan Qashqai. Crossover-ul excentric s-a lansat într-un segment de piață absolut nou, unde a cunoscut un succes remarcabil, timp de 8 ani, aflat încă la prima generație, a fost produs într-un număr de un milion unități.
Niponii au calculat, că în prezent uzina din Sunderland produce câte un exemplar Nissan Juke în fiecare 105 secunde. Modelul jubiliar, cu numărul 1,000,000 a fost produs în dotarea LE+ Perso în nuanța caroseriei Vivid Blue, care a fost adăugată în lista opționalelor pentru crossover-ul nipon cu puțin timp mai devreme, însă conform statisticii mărcii, clienții europeni optează în majoritatea cazurilor pentru Juke în culoare neagră, aceeași nuanță fiind aleasă pentru materialele de la interior. Totodată, Juke este oferit într-o varietate imensă de versiuni și echipamente, astfel încât este disponibil în 23 mii (!) variații diferite, care diferă între ele prin nuanțele caroseriei, inserțiilor, tapiseriei și echipamentelor.
După 8 ani de producție cu o serie de modernizări Nissan Juke rămâne a fi lider în segmentul SUV-urilor compacte – anul precedent doar în Europa Juke a fost comercializat într-un număr de aproape 100 mii unități. În următorii ani compania niponă va lansa succesorul lui Juke, care, se zvonește, ar putea pierde din identitatea sa excentrică, adaptând un design familiar întregii game de modele actuale Nissan.
0
1,674
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!