(VIDEO) EuroNCAP a testat noile Ford Focus și Volvo XC40! Vedeți rezultatele

Specialiștii de la EuroNCAP au realizat o nouă serie de crash-teste pentru cea de-a patra generație Ford Focus, testat în aceste clipe de radacția PiataAuto.md la testul internațional, și noul crossover Volvo XC40, lansat de curând pe piața din Republica Moldova.
Previzibil, ambele modele au făcut cu ușurință față încercărilor supuse de către cei de la EuroNCAP. Ambele modele a trecut cu succes testele de impact frontal și lateral, iar punctajul maxim le-a fost asigurat de sistemele de siguranță activă, incluse în cazul ambelor modele deja din dotările incipiente, printre care sisteme de evitare a coliziunilor frontale cu detectarea pietonilor, sisteme de monitorizare a marcajului și indicatoarelor rutiere, sisteme de menținere a benzii de circulație. Mai mult decât atât, crossover-ul suedez a fost inclus în top 5 cele mai sigure modele testate de EuroNCAP pe parcursul ultimilor 3 ani.
Vă invităm să urmăriți mai jos secvențele video cu testarea celor două modele, dar și rapoartele amănunțite elaborate de EuroNCAP pentru fiecare model.
1
1,906
GALERIE FOTO (28 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!