(VIDEO) Noua Toyota Supra a debutat la Goodwood în versiunea de serie

Premiera publică pe circuit a noii Toyota Supra în versiunea de serie a avut loc la Festivalul de Viteză de la Goodwood. Coupe-ul nipon cu caroseria camuflată a participat la o cursă din cadrul evenimentului, unde a oferit spectatorilor posibilitatea de a auzi sunetul motorului și eșapamentului, dar și de a urmări silueta legendei reinventate.

La volanul noului coupe în timpul cursei se afla inginerul principal al proiectului Supra – Tetsuya Tada. Sportcar-ul prezentat la Goodwod are sub capotă unitatea de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie și 340 CP și 500 Nm la activ, dezvoltată de BMW. Același motor își va face loc și sub capota roadster-ului BMW Z4, care împarte cu noua Toyota Supra substratul tehnic și platforma. Potrivit unor informații neconfirmate, cu acest motor coupe-ul nipon poate accelera până la 100 km/h în 4.5 secunde.
Premiera noii Toyota Supra va avea loc mai târziu în acest an. Startul vânzărilor este planificat pentru primele luni ale anului viitor. Ulterior, cu forțele Toyota Gazoo Racing va fi creată o versiune de curse, care să participe la cursele din seria NASCAR.
0
2,029
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!