(VIDEO) Noua generație Audi Q3 se dezvăluie în două zile

Audi a publicat primul teaser video cu noua generație Audi Q3, care urmează să fie dezvăluită în câteva zile. Aceasta va fi cea de-a treia premieră importantă a constructorului din Ingolstadt din acest an, iar asta după ce au fost prezentate noile Q8, A1 și versiunea facelift TT. Vine și rândul pentru cea de-a doua generație Audi Q3, deci, iar crossover-ul compact pare să aibă un exterior inspirat de la noile sedanuri A8 și A6, și mai puțin de la designul monumental al noului Q8.
Din puținele imagini, care apar în secvența video de mai jos, observăm că noul Q3 adoptă limbajul stilistic nou al brandului, însă elementele exterioare, precum blocurile optice față, de exemplu, par să preia stilistica sedanurilor A8 și A6 prin forma sa, ci nu a noului SUV coupe de top Q8. Totodată, calandrul tri-dimensional pare să fie inspirat de la SUV-ul mai mare, pe când silueta celei de-a doua generație Q3 pare a fi mai dinamică în raport cu predecesorul.

Noul Audi Q3 este creat pe baza platformei MQB, comune cu o multitudine de modele din cadrul concernului Volkswagen. Datorită acestei tehnologii, Q3 a pierdut din greutatea proprie, comparativ cu generația anterioară, iar asta deși a crescut în dimensiuni. Sub capota SUV-ului își vor face loc benzinare de 1.5 litri și turbodieselul 2.0 TDI în mai multe variante de putere. Nu va lipsi nici o versiune plug-in hybrid, capabilă de o autonomie de cel puțin 50 km în regim 100% electric.
Premiera noului Audi Q3 va avea loc la 25 iulie curent. Ulterior SUV-ul se va alege cu versiuni de performanță SQ3 și RS Q3. Startul vânzărilor pentru versiunea standard ar putea fi dat până la finalul acestui an.
0
1,694
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!