Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Porsche dezvoltă un model unic retro în cinstea aniversării a 70 ani de existență a companiei

23 Iulie 2018 - 15:14
Denis Godorozea
Porsche aniversează 70 ani de existență, iar cu această ocazie anunță proiectul "Project Gold", care prevede producția unui automobil unic, cu design inspirat de la coupe-urile clasice Porsche din secolul trecut. Premiera retrocarului va avea loc la 24 august curent, iar ulterior acesta va fi vândut la licitație.

Germanii vor dezvălui informațiile despre coupe-ul unic treptat, prin comunicate de presă și secvențe video dedicate. În prezent, cei de la Porsche au publicat o primă imagine de teasign cu viitorul model aniversar, care adoptă o siluetă a caroseriei coupe-ului clasic 911. Totodată, noul coupe nu va primi un aspect exterior identic modelelor clasice – germanii declară, că un asemenea model, cu un asemenea design nu a existat în istoria companiei. Astfel, designerii vor oferi coupe-ului un aspect exterior original.
În primele zile a lunii august germanii vor dezvălui informații despre elementele de la interiorul coupe-ului aniversar, după care va urma un alt clip video cu o relatare despre vopseaua caroseriei, iar ulterior vor fi dezvăluite informațiile despre substratul tehnic.

După premiera de la 24 august, cu două luni mai târziu, automobilul va fi vândut de Casa de Licitație RM Sotheby’s la Porsche Experience Center din Atlanta. Project Gold va fi vândut la licitație alături de alte 70 modele Porsche speciale.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter