(VIDEO) Vedeți cum s-a pomenit înșelat un șofer la o stație de alimentare cu combustibil

Imagini uimitoare au fost surprinse la o stație de alimentare cu combustibil: clientul a achiziționat 25 litri de benzină, însă când a ajuns să-și alimenteze automobilul, a depistat că rezervorul nu este suplinit deloc, iar asta deși ecranele de la pompă au calculat combustibilul "alimentat"!

Din fericire pentru noi, cazul a avut loc la o stație de alimentare din orașul Belogorsk din Federația Rusă. Revoltat de cele întâmplate, clientul a cerut socoteala angajaților stației de alimentare și a reușit să surprindă înșelăciunea într-un clip video. În timp ce aparatul calcula cantitatea de combustibil "alimentată", clientul a scos pistolul de alimentare din rezervor și a depistat că acesta nu prezintă nici urme de benzină.
Stația de alimentare aparține unei mari rețele de benzinării răspândite pe întreg teritoriul Federației Ruse. Reprezentanții companiei au reacționat într-un interviu pentru presa locală, asigurând că compania a efectuat o anchetă internă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs incidentul. În urma verificărilor, s-a constat un defect tehnic la pompa respectivă, iar în urma intervențiilor aceasta activează în regim normal. Mai mulți experți în domeniu au specificat, că defectul a survenit din cauza folosirii incorecte a pistolului de alimentare de către clienții benzinăriei, fiind defectată supapa principală care nu permite gazelor din interiorul rezervorului să pătrundă în mediul ambiant.
0
4,003
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!