Viitoarele Mitsubishi vor avea design italian: fostul designer Alfa Romeo și Audi vine în compania niponă

Mitsubishi Motors anunță despre venirea la șefia diviziunii Advanced Design a designerului italian Alessandro D'Ambrosio. Italianul a activat anterior în cadrul companiilor precum Audi, Alfa Romeo, Lancia, Lamborghini și Volkswagen. În compania niponă noul designer va determina aspectul exterior al viitoarelor modele și a limbajului stilistic general.
D'Ambrosio nu va ocupa postul de designer-șef al companiei nipone și se va supune direct vicepreședintelui de design Tsunehiro Kunimoto. Totodată, italianul va conduce trei studiouri Mitsubishi Advanced Design, dintre care două în Japonia și unul în Germania. Astfel, D'Ambrosio va participa la crearea noului limbaj stilistic al mărcii nipone și va elabora mai multe concepte.

Alessandro D'Ambrosio a venit în Mitsubishi din Volkswagen, unde timp de 5 ani a fost asistentul personal al designerului Walter de Silva și a stat la șefia diviziunii Audi Konzept Design. Anterior D'Ambrosio a activat în cadrul companiilor Lancia, Maserati, Alfa Romeo și Lamborghini, unde a elaborat concepte și a participat la crearea automobilelor de serie. Italianul a început cariera sa de designer în 1999 în cadrul companiei Ssang Yong.
Printre cele mai curioase lucrări ale lui D'Ambrosio se enumeră conceptele Audi TT Sportback și Lamborghini Egoista. Totodată designerul a participat la crearea aspectului exterior a modelelor precum Alfa Romeo 159, Alfa Romeo Giulietta, Audi A4, Volkswagen Passat și Polo.
0
1,956
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!