Viteze de autobahn pe drumurile din Moldova! Un șofer a fost surprins circulând cu peste 200 km/h

Depășirea limitei de viteză admisă rămâne a fi în continuare printre cele mai răspândite, dar și cele mai periculoase încălcări, depistate pe drumurile publice din țara noastră. Chiar de au fost majorate sancțiunile pentru șoferii vitezomani, se pare că nu toți conștientizează riscul, la care își supun viețile proprii, dar și viețile celorlalți participanți la trafic, astfel încât tot mai des suntem uimiți de noile "recorduri de viteză", stabilite de șoferii din țara noastră.

Așadar, în după-amiaza zilei de ieri, 29 iulie 2018, un șofer a fost surprins circulând cu viteză de autobahn pe traseul Chișinău – Bălți. Inspectorii de patrulare au depistat și stopat un tânăr de 25 ani la volanul unui Audi A4, care circula pe traseul național cu viteza de 220 km/h. Pentru această încălcare șoferul vitezoman a fost sancționat cu o amendă în mărime de 1,500 lei cu aplicarea a 5 puncte de penalizare.
INP amintește tuturor participanților la trafic în Moldova să respecte regulile de circulație rutieră, să nu să se angajeze în depășiri riscante și să adapteze viteza de circulație la limitele stabilite legislativ.
1
3,336
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!