Volvo lansează un serviciu revoluționar de car-sharing

Volvo anunță înființarea unei noi companii de car-sharing cu misiunea de a revoluționa piața de car-sharing. Noul brand a primit denumirea "M" și se află în posesia companiei Volvo Car Mobility care, la rândul său, aparține constructorului Volvo Cars. De menționat, că în prezent suedezii dețin compania de car-sharing Sunfleet, care ulterior va fuziona cu M.
Suedezii sunt convinși, că mobilitatea și industria auto sunt în pragul unei revoluții – conform mai multor studii realizate de diverse companii, tot mai mulți tineri în prezent nu se declară interesați în a deține un automobil propriu, astfel încât car-sharing-ul devine o alternativă solicitată. Totodată, cei de la Volvo subliniază, că majoritatea companiilor de car-sharing sunt, de fapt, o alternativă pentru companiile de taximetrie. Nu și în cazul noului brand M, care se dorește a fi o alternativă anume pentru automobilul personal. Astfel, cei de la M vor dezvolta un sistem care va fi capabil să analizeze necesitățile clienților, ci nu doar să informeze clientul unde acesta poate prelua automobilul.
Începând cu anul viitor, compania Sunfleet va fi integrată în noua M, împreună cu parcul de 1,700 automobile, iar toți clienții vor deveni abonați M. Startul activității noii companii va avea loc în primăvara anului viitor, concomitent în SUA și Suedia.
0
1,834
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!