ABT Sportsline lansează primul program de tuning pentru Skoda KODIAQ
10 August 2018, 10:43
Atelierul ABT Sportsline lansează primul său program de tuning pentru bestseller-ul ceh Skoda KODIAQ. În următoarele luni constructorul ceh va prezenta versiunea de performanță a celui mai mare SUV din gama sa, iar pentru cei ce-și doresc performanțe maxime pentru modelul deja achiziționat, tunerii oferă un pachet de modificări pentru substratul tehnic și designul exterior.
Atelierul german nu exagerează cu elemente adiționale la exterior sau modificări ample sub capotă. Pentru versiunile de top pe benzină și motorină este oferită unitatea de control a motorului ABT Engine Control (AEC), cu care versiunea pe benzină 2.0 TSI dezvoltă 216 CP și 360 Nm cuplu maxim. Propulsorul turbodiesel 2.0 TDI poate primi un surplus de putere în ambele versiuni disponibile: versiunea cu 150 CP și 340 Nm
va fi capabilă de 180 CP și 380 Nm în urma modificărilor, atunci când versiunea de top cu 190 CP și 400 Nm va livra 215 CP și 440 Nm.

Pentru a condimenta exteriorul KODIAQ, tunerii oferă la alegere 4 variante de jante – DR, ER-C, FR și GR. Jantele pot avea dimensiuni cuprinse între 18 și 21 țoli fiecare set este disponibil în una din cele 4 nuanțe.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,278
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!