Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Au achiziționat un Mustang și l-au păstrat timp de 54 ani! Acum modelul are un preț de 100 ori mai mare

16 August 2018 - 09:32
Denis Godorozea
În SUA a fost identificat prima unitate vândută a modelului Ford Mustang. Acesta a fost achiziționat de o familie la 15 aprilie 1964, adică cu 2 zile până la premiera sa mondială la Salonul Auto de la New-York.
Acum 54 ani mai devreme primul model Mustang a fost achiziționat pentru un preț de 3,447.50 dolari americani, iar în prezent acesta este estimat de compania de asigurări Hagerty la un preț de 350 – 450 mii dolari, dată fiind și starea sa tehnică perfectă.
Proprietara poney-car-ului, Gail Wise a primit automobilul în dar de la părinți acum 54 ani mai devreme, la vârsta de 22 ani. Veniți la reprezentanța Ford din orașul său, familia nu a putut identifica un automobil potrivit, după care reprezentantul companiei a oferit familiei să facă cunoștință cu un model absolut nou, ascuns la depozit, astfel încât acesta încă nu a marcat premiera mondială. Astfel Gail Wise s-a ales cu decapotabila Mustang de culoare azurie, devenind primul proprietar al unui Mustang în istorie.
Poney-car-ul a fost utilizat de Gail și noua sa familie timp de 15 ani, timp în care a parcurs 68 mii mile (circa 110 mii km), iar din 1979 din cauza unei defecțiuni tehnice a fost păstrat o perioadă îndelungată în garaj. Ulterior familia intenționa să vândă decapotabila, însă ulterior soțul proprietarei decapotabilei, Tom Wise, a decis să repare și să readucă la o stare tehnică bună primul Mustang.
Astfel, decapotabila a revenit pe drumurile publice, pe care circulă și în prezent, după 54 ani. Familia Wise a participat cu Mustang-ul său la celebrarea celor 10 milioane unități Mustang produse de-a lungul anilor de compania americană.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter