Au fost anunţate preţurile pentru noul Mercedes-Benz G-Class în Moldova!

Gelandewagen, sau Mercedes-Benz G-Class, este cu siguranţă unul din cele mai venerate offroader-e, iar acum, odată ajuns în sfârşit la o nouă generaţie, este aşteptat cu sufletul la gură de fanii din întreaga lume.
Acum au fost anunţate şi preţurile noului model pentru Moldova. În momentul lansării, la fel ca în majoritatea ţărilor, sunt disponibile două motorizări – G500, cu un V8 de 422 CP sub capotă şi Mercedes-AMG G 63, cu un V8 biturbo şi mai nebun, care livrează 585 CP. Ulterior, gama va fi suplinită şi de motorizarea diesel G 350d, mai accesibilă.

Aşadar, un Mercedes-Benz G-Class G 500 de generaţie nouă porneşte în Moldova de la un preţ de 111,480 EUR. Versiunea Mercedes-AMG G 63 are un preţ simţitor mai piperat, pornind de la 147,460 EUR! Noul Gelandewagen poate fi deja comandat la distribuitorul Mercedes-Benz în Moldova.

Ulterior, motorizarea diesel mai accesibilă va fi disponibilă la un preţ de sub 100 mii euro sau, mai exact, 97,380 EUR.
Modificările noii generaţii Mercedes-Benz G-Class sunt extrem de multe la număr şi consistente, iar cei interesaţi de mai multe informaţii despre noul model le pot afla dintr-un articol detailat publicat anterior pe PiataAuto.md la acest subiect.
0
5,079
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!