BMW Seria 3 ar putea fi lipsită de versiunea GT odată cu apariția noii generații

BMW Seria 3 ar putea fi lipsită de versiunea GT odată cu debutul noii generații. Astfel, actualul Seria 3 GT va fi exclus din producție în 2020. Totodată, eliminarea acestui model nu ar însemna excluderea în totalitate a unui liftback mai mic decât Seria 6 GT din gama bavarezilor – acesta ar putea prelua experiența Seriei 5 GT, care a evoluat cu schimbul de generații în Seria 6 GT.
În prezent, cele mai mari piețe de desfacere pentru BMW Seria 3 Gran Turismo sunt cele din China, Germania și SUA, iar în majoritatea cazurilor, conform datelor distribuite de producător, cei ce optează pentru acest model sunt clienți absolut noi pentru producătorul bavarez. Astfel, excluderea acestuia în totalitate din gamă ar fi lipsită de sens.
Conform informațiilor distribuite de BMW Blog, odată cu schimbul de generații liftback-ul mai compact ar putea evolua în BMW Seria 4 GT, precum și noul Seria 6 GT. În urma evoluției modelul ar putea primi un caracter mai dinamic dar să fie în continuare dedicat aventurilor lungi, capabil să ofere confortul maxim la bord grație materialelor de o calitate mai înaltă. Totodată, alte surse indică că viitorul GT va avea foarte multe tangențe cu Seria 4 Gran Coupe, ceea ce-i va asigura o siluetă mai atletică, important este ca GT-ul să nu expulzeze din gamă coupe-ul cu 4 uși, precum mai devreme a făcut-o Seria 6 GT cu Seria 6 Gran Coupe, locul căruia va fi preluat de viitorul coupe cu 4 uși Seria 8.
0
1,953
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!