BMW pregătesc un rival pentru Mercedes-Maybach, care ar putea primi denumirea Seria 9

BMW analizează posibilitatea lansării unui rival direct pentru Mercedes-Maybach S-Class! În viitor, bavarezii ar putea lansa o serie de modele de lux noi, care să concureze cu limuzinele Maybach. Cel mai probabil, noul model se va denumi "BMW Seria 9".
Informația a fost oferită pentru Autocar de către vice-președintele departamentului design al mărcii bavareze. Deși oficialul nu a confirmat lansarea în viitor a unui nou model Seria 9, acesta a asigurat, că compania bavareză "nu intenționează să se limiteze doar cu lansarea noului Seria 8". În același interviu, oficialul BMW a declarat că compania intenționează să diversifice oferta de modele în viitor.
Viitoarea navă amiral Seria 9 ar putea dispune de o siluetă de coupe, însă să fie o limuzină cu 4 uși, capabilă să ofere luxul și confortul suprem la interior. Cel mai probabil, la baza viitorului BMW Seria 9 se va situa platforma tehnică a noului Seria 8 Coupe, de la care va fi preluată și gama motorizărilor, printre care benzinarul twin-turbo V8 de 4.4 litri, cu 530 CP la activ.
0
2,270
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!