BRABUS prezintă bestia de 600 CP creată pe baza Mercedes-AMG GLC 63 S

La scurt timp după primului pachet de tuning pentru noua generație Mercedes-Benz G-Class, care s-a ales cu un surplus de putere și modificări la exterior, cei de la BRABUS prezintă o nouă bestie cu 600 CP sub capotă, dezvoltată pe baza SUV-ului Mercedes-AMG GLC 63 S.
La exterior BRABUS 600 a primit un kit aerodinamic modificat cu elemente adiționale din fibră de carbon, menite să accentueze caracterul extrem de agresiv și dinamic al SUV-ului. Partea frontală primește un calandru cu grile verticale și sigla BRABUS, iar bara de protecție față dispune de ornamente pentru inciziile de aer reprezentate de lamele aerodinamice din carbon.
La posterior își face apariția un eleron static și un difuzor integrat în bara de protecție spate cu două terminații duble a sistemului de evacuare. Pentru BRABUS 600 sunt prevăzute jante forjate cu design original și dimensiuni de până la 22 țoli.
În urma modificărilor produse în compartimentul de sub capotă, unitatea V8 biturbo de 4.0 litri primește un surplus de 90 CP și 100 Nm, puterea maximă constituind, astfel, 900 CP și 800 Nm cuplu maxim.
Grație puterii mărite, SUV-ul compact accelerează până la 100 km/h cu 0.2 secunde mai rapid – în doar 3.6 secunde, fiind mai agil decât supercar-ul Mercedes-AMG GT C Roadster. Viteza maximă constituie acum 300 km/h (250 km/h în cazul Mercedes-AMG GLC 63 S).
0
2,664
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!