BRABUS prezintă primul său program de tuning pentru noua generație Mercedes-Benz G-Class

Atelierul BRABUS prezintă primul său program de tuning pentru noua generație a offroader-ului Mercedes-Benz G-Class. Tunerii au pregătit un set de modificări pentru versiunea G 500, pentru care oferă un surplus de putere și elemente decorative marcă BRABUS la exterior și interior.
La exterior Gelandewagen cu tratament de la BRABUS primește un nou kit aerodinamic cu bare de protecție cu un aspect mai agresiv, capotă din fibră de carbon cu incizii de aer, blocuri de iluminare adiționale LED pe bara de protecție față și pe plafon și eleron static la posterior. Toate elementele adiționale sunt executate din fibră de carbon.
Exteriorul este condimentat de jantele originale BRABUS de 23 țoli. Șoferul are posibilitatea de a ajusta nivelul sunetului produs de sistemul de evacuare. La interior Gelandewagen modificat de BRABUS a primit tapiserie din piele și Alcantara de culoare neagră, împreună cu plăci de aluminiu pe pedale și elemente decorative cu iluminare și inscripție "BRABUS" pe pragurile laterale. Afară de aceasta, offroader-ul s-a ales cu covorașe textile personalizate.
Tunerii germani nu au ezitat să producă modificări și în compartimentul de sub capotă. Unitatea biturbo V8 de 4.0 litri dezvoltă acum 500 CP (422 CP standard), iar grație surplusului de putere G-Class a devenit cu 0.2 secunde mai agil în accelerația până la 100 km/h, având nevoie pentru executarea acestui exercițiu de 5.7 secunde. Viteza maximă este limitată la 210 km/h, precum și în cazul versiunii standard.
Prețul modificărilor nu a fost numit deocamdată. Ulterior tunerii germani vor oferi un pachet de tuning similar pentru Gelandewagen cu sigla AMG, iar mai târziu, cu siguranță, își va face apariția un BRABUS G-Class mult mai performant.
0
2,016
GALERIE FOTO (30 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!