(FOTO) A găsit o bijuterie extrem de rară adăpostită în garajul bunicii timp de două decenii

Utilizatorul site-ului Reddit cu numele eriegin a publicat pozele bijuteriei găsite în garajul bunicii sale. În garajul părăsit tânărul a depistat un Lamborghini Countach, însă nu unul "de serie", ci unul din ediția limitată 5000S cu un preț cuprins între 400 și 500 mii dolari americani. Bijuteria a fost adăpostită în garajul bunicilor timp de două decenii.
Acum peste 20 ani mai devreme bunicul tânărului respectiv intenționa să deschidă un centru de vânzări de supercar-uri și cu acest scop a achiziționat o serie de modele excepționale, printre care și acest Lamborghini Countach 5000S. Totuși, primele de asigurări mult prea mari pentru întreprindere l-a determinat să renunțe la această ideie, iar de atunci supercar-urile exclusive au rămas abandonate.
Lamborghini Countach 5000S a fost produs într-o ediție limitată de 321 exemplare. Supercar-ul este propulsat de un benzinar V12 de 4.8 litri cu 380 CP și 410 Nm la activ. Motorul se cuplează la o cutie manuală cu 5 trepte, ce transmite cuplul pe puntea spate.
Tânărul ce a descoperit bijuteria în garajul bunicilor deocamdată nu a anunțat care va fi soarta ulterioară a supercar-ului. Acesta ar putea fi reparat și readus la o stare estetică impecabilă, iar ulterior să fie vândut la licitație, sau să fie admirat într-un muzeu.
0
2,376
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!