Ford a creat un Mustang Bullitt unic în nuanța Kona Blue, care-l va costa pe viitorul proprietar doar 10 dolari

Ford a pregătit un Mustang Bullitt unic, care va rămâne a fi construit într-un singur exemplar, în culoarea specială Kona Blue. Coupe-ul unic îl va costa pe viitorul proprietar doar 10 dolari americani, însă acesta va fi ales prin tragere la sorți. Mijloacele bănești obținute din urma vânzării coupe-ului vor fi folosite în scopuri caritabile.
Din momentul apariției sale, noul Ford Mustang Bullitt este disponibil pe piață doar cu două nuanțe a caroseriei – Highland Green și Shadow Black. Cu atât mai special și neobișnuit va fi acest Bullitt unic, construit într-un singur exemplar, în culoarea Kona Blue. Pe lângă nuanța de caroserie specială, Bullitt Kona Blue a primit jante din aliaj de culoare gri, în locul celor negre oferite standard, iar interiorul va fi tapisat cu cusături contrastante în culoarea caroseriei. Substratul tehnic este identic modelelor de serie – sub capotă s-a situat benzinarul V8 de 5.0 litri cu 480 CP la activ, cuplat la cutia manuală cu 6 trepte.
Cel mai curios, probabil, este faptul, că viitorul proprietar se va alege cu acest coupe special pentru suma de doar 10 dolari americani: vor fi vândute 60 mii tichete de participare la preț de 10 dolari americani fiecare pentru tragerea la sorți, care va stabili câștigătorul și, respectiv, noul proprietar al coupe-ului special. Mijloacele bănești obținute vor fi oferite Fundației Junevile Diabetes Research Foundation.
0
1,620
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!